Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49€ και έως 2kg σε βάρος ή όγκο.
phone Τηλεφωνήστε μας: +30 2310222241 / 6946538648

Πως συλλέγω Πόντους;

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς "Bonus Club" θα πρέπει να είστε μέλος στο PharmacyStories.gr.

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο PharmacyStories.gr δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό ΕΔΩ. Αν έχετε ήδη λογαριασμό δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ενέργεια. Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε κερδίζετε αυτομάτως πόντους, εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω!

Η συμμετοχή σας στο "Bonus Club" γίνεται από την πρώτη κιόλας παραγγελία σας, σαν μέλος του e-shop, ανεξαρτήτως του ύψους αυτής. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε ευρώ της παραγγελίας σας κερδίζετε 10 bonus πόντους.

Πως εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας όποτε το επιθυμείτε! Εφόσον έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας, μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα "ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΜΟΥ" και να μετατρέψετε όσους πόντους επιθυμείτε σε ΚΟΥΠΟΝΙ. Έπειτα, χρησιμοποιήσε τον κωδικό του κοπονιού κατά την ολοκληρωση της παραγγελίας πριν την τελική υποβολή της. Για κάθε 10.000 πόντους έχετε εξαργύρωση 10€.

Οι πόντοι που κερδίζετε αθροίζονται αυτόματα με τους πόντους που έχετε ήδη συγκεντρώσει και παραμένουν διαθέσιμοι για εξαργύρωση όποτε εσείς το αποφασίσετε. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε κερδίσει από μία ή περισσότερες παραγγελίες σε οποιαδήποτε επόμενη παραγγελία σας. Η εξαργύρωση των πόντων σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε δύο έτη.

Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε προϊόν ανεξάρτητα από το ποσοστό έκπτωσης που έχει ήδη.

Μοναδική περίπτωση απώλειας των πόντων σας υπάρχει σε περίπτωση τερματισμού της προσφοράς από το e-shop μας ή της ακύρωσης ή μη παραλαβής της παραγγελίας από μέρους σας. Επισημαίνεται ότι οι bonus πόντοι που έχετε συγκεντρώσει δεν ανταλλάσσονται σε καμία περίπτωση με μετρητά χρήματα. Σε περίπτωση τερματισμού της προσφοράς, οι μη εξαργυρωμένοι πόντοι σας διαγράφονται και ουδεμία απαίτηση διατηρείτε για αυτούς έναντι του e-shop PharmacyStories.gr.

Όροι και προϋποθέσεις:

Το e-shop PharmacyStories.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα, μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής των μελών μας στην προσφορά "Bonus Club". Μόνo η ανάρτηση στον παρόντα δικτυακό χώρο, αρκεί για να τεθεί σε ισχύ οποιοσδήποτε νέος όρος και προϋπόθεση, ή τροποποίηση ή κατάργηση ήδη υπάρχοντος όρου και προϋπόθεσης συμμετοχής των μελών μας στην προσφορά "Bonus Club".

To e-shop PharmacyStories.gr, διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της προσφοράς και αφαίρεσης των bonus πόντων από τον λογαριασμό μέλους που παρεμβαίνει στην προσφορά (ή για λογαριασμό του οποίου διενεργείτε παρέμβαση), με τη χρήση οποιουδήποτε μηχανισμού, κακόβουλου ή μη λογισμικού, διαδικασία ηλεκτρονική ή μη, ικανών να επηρεάσουν, βλάψουν, αναστείλουν, διακόψουν αλλοιώσουν και γενικά παρεμποδίσουν την ομαλή παροχή της προσφοράς, τον υπολογισμό των πόντων οιπουδήποτε μέλους και γενικά επιφέρουν παράνομες ή/και επιζήμιες συνέπειες. To PharmacyStories επιφυλάσσεται να επιδιώξει την ανόρθωση των ζημιών που ενδέχεται να προκληθούν σε αυτήν από παράνομες/παράτυπες συμπεριφορές όπως οι ανωτέρω ενδεικτικά περιγραφόμενες καθώς και την ποινική δίωξη του υπευθύνου.