Είστε έτοιμες να ανανεώσετε το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ με ένα αντηλιακό με χρώμα;

Καλοκαίρι, καύσωνας, ιδρώτας, μακιγιάζ και φυσικά αντηλιακό! To αντηλιακό είναι απαραίτητο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αυτός είναι ο απόλυτος beauty κανόνας για λαμπερό και νεανικό δέρμα. Τώρα λοιπόν η θερμοκρασία ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και είστε σε αναζήτηση για το επόμενο αντηλιακό σας που θα σας συντροφεύσει αυτό το καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αντηλιακό γίνεται το αγαπημένο μας προϊόν αφού το φοράμε από τις βόλτες μας στην πόλη μέχρι στη θάλασσα.

Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά, μαρτυρώντας πως το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ! Κι όσο ελαφρύ foundation κι αν επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις -τελικά- ο εφιάλτης είναι πάντα εκεί. Αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου πιο «βαριά» από ποτέ, ιδιαίτερα δε αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα.

Κάπου εδώ, έρχονται τα αντηλιακά με χρώμα κυ-ρι-ο-λε-κτι-κά να μας σώσουν. Μπορεί το καλοκαίρι να συνηθίζουμε να επιλέγουμε πιο ελαφρύ και φυσικό μακιγιάζ με προϊόντα που δεν μας επιβαρύνουν, ωστόσο η προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες του ηλίου δεν παίρνει εκπτώσεις. Αν μαζί με την αντηλιακή προστασία θέλετε και επιπλέον κάλυψη, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα αντηλιακό με χρώμα. Η επιλογή αντηλιακού με χρώμα θα μας χαρίσει την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο ενώ παράλληλα θα καλύψει τυχόν δυσχρωμίες, ατέλειες ή σπυράκια.

Τα brands λανσάρουν νέες φόρμουλες που δε βαραίνουν την επιδερμίδα, απλώνονται εύκολα και δεν αφήσουν ίχνος λιπαρότητας. Με λίγα λόγια γίνονται ένα με την επιδερμίδα μετά την εφαρμογή τους. Αυτό θα σας χαρίσει μια λαμπερή και απόλυτα φυσική όψη. Είναι το ιδανικό προϊόν, αν δεν θέλετε να επιβαρύνετε το δέρμα σας καθημερινά αφού έχετε 2 σε 1. Μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε υπέροχα καλοκαιρινά makeup looks έχοντας ως βάση ένα αντηλιακό με χρώμα. Οι νέες εξελιγμένες φόρμουλες περιέχουν υψηλό δείκτη με απολαυστικές υφές, είτε σε μορφή κόμπακτ, είτε υγρές, που χαρίζουν κάλυψη, αλλά και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Τα περισσότερα αντηλιακά με χρώμα έχουν λεπτόρρευστη υφή και απλώνονται πανεύκολα στην επιδερμίδα.

Παρέχουν υψηλή προστασία ευρέος φάσματος από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ενυδατώνουν, έχουν χρώμα και δίνουν στο πρόσωπό σου μια ομοιόμορφη κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις σταγόνα από το founbdation σου. Στην ουσία, αντί για το foundation χρησιμοποιείς αυτά, ως το τελευταίο step της ρουτίνας σου, δημιουργώντας την τέλεια βάση για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου.

Extra Tip: Μην ξεχνάς να τα εφαρμόζεις πριν την έκθεσή σου στον ήλιο, αλλά και να τα ανανεώνεις συχνά μέσα στη μέρα, ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Επιλέξτε λοιπόν ένα αντηλιακό με χρώμα και κάντε skip το foundation αυτό το καλοκαίρι!