Όλα ξεκίνησαν στο Μπορντό, στην καρδιά των αμπελιών στο Château Smith Haut Lafitte, το κτήμα που ανήκε στους γονείς της Mathilde. Η Caudalie πήρε το όνομά του από τη μονάδα μέτρησης, την Caudalie, προφέρεται ko-da-li, που χρησιμοποιείται στην οινολογία, για την μελέτη του κρασιού.

Η Caudalie είναι μια μοναδική ιστορία αγάπης, φύσης, πάθους, τυχαίων συναντήσεων και αίσθησης περιπέτειας!

Ας σας δούμε την ιστορία..

Το 1993 κατά τη συγκομιδή στο Château Smith Haut Lafitte, η Mathilde Thomas και ο σύζυγός της Bertrand Thomas συναντήθηκαν τον καθηγητή Joseph Vercauteren, διευθυντή εργαστηρίου του Pharmacy University of Bordeaux. Ο ίδιος τους εξήγησε ότι οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά στον κόσμο.. και από τότε συνεργάζονται μαζί του.

Δύο χρόνια μετά από αυτή τη συνάντηση το 1995, λανσάρανε τα πρώτα 3 προϊόντα τους, που περιείχαν πολυφαινόλες από σπόρους σταφυλιού (που υπάρχουν ακόμα και σήμερα!). Σε ηλικία μόλις 23 ετών, ετοιμάσανε τις βαλίτσες τους και ξεκινήσανε να δείξουνε τις δημιουργίες τους στους φαρμακοποιούς σε όλη τη Γαλλία. Εκείνοι εντυπωσιασμένοι από την αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους, τους δώσανε την πρώτη τους επιτυχία.. Και εκεί, η Caudalie ξεκίνησε αληθινά ...                                                             

1997

BEAUTY ELIXIR
To BEAUTY ELIXIR εμπνευσμένο από το "ελιξίριο της νεότητας" που χρησιμοποιούσε η Βασίλισσα Isabelle της Ουγγαρίας, λειαίνει τα χαρακτηριστικά, συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Κατάλληλο για θαμπές επιδερμίδες. Αποτελεί θεραπεία για τη νωθρότητα της επιδερμίδας των καπνιστών και ιδανικό after shave για τους άνδρες..Η μοναδική, 100% φυτική φόρμουλα έγινε γρήγορα μια κλασική λατρεία, που αγαπήθηκε από διασημότητες, καλλιτέχνες μακιγιάζ και οπαδούς ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Σήμερα παραμένει ένα από τα προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις.

1999

Τον Σεπτέμβριο του 1999, η Mathilde και ο Bertrand Thomas δημιούργησαν το πρώτο τους Vinothérapie Spa στους χώρους του Château Smith Haut Lafitte. Αυτή η μοναδική ιδέα σπα συνδυάζει νερό από μια φυσική πηγή ζεστού νερού με εκχυλίσματα από σταφύλια και αμπέλι.

 2001

RESVERATROL
Τα αμπέλια σταφυλιών μπορούν να ζήσουν για 100 χρόνια, χάρη στη φυσική παραγόμενη ρεσβερατρόλη που βοηθά τη φυσική άμυνα και την ικανότητα του αμπέλου να αναγεννηθεί.Η Caudalie είναι η πρώτη εταιρεία που κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτό το φυσικό δραστικό συστατικό με συσφικτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

2005

Viniferine
Η Viniferine είναι ένας πολύτιμος χυμός που τρέχει από τους μίσχους της αμπέλου. Αυτός ο χυμός - όπως γνωρίζουν καλά οι γυναίκες που εργάζονται στα αμπέλια - ξεθωριάζει τα σκοτεινά σημεία στα χέρια και το πρόσωπο και αποκαθιστά τη φυσική λάμψη του δέρματος.Ο καθηγητής Vercauteren εντόπισε και κατοχύρωσε το μόριο πίσω από αυτές τις απίστευτες ιδιότητες: τη Viniferine. Έτσι δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ο ορός μας Vinoperfect και σήμερα, είναι το Νο.1 best seller σε όλο τον κόσμο.

2009

PREMIER CRU
Μετά από 7 χρόνια έρευνας και πάνω από 200 δοκιμές, η Mathilde δημιούργησε το απόλυτο προϊόν που συγκεντρώνει τις 3 αποκλειστικές πατέντες της Caudalie, με μερικά από τα πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά ενεργά συστατικά. H Premier Cru γεννήθηκε και παραμένει σήμερα η πιο πολυτελής και ισχυρή σειρά της Caudalie.

 2015

Resveratrol με υαλουρονικό οξύ

H Caudalie κατέθεσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μετά την επιστημονική ανακάλυψη του συνδυασμού του μίσχου της αμπέλου Resveratrol με υαλουρονικό οξύ.
Αυτό σήμανε επίσης το λανσάρισμα μιας νέας σειράς αντιγήρανσης Resveratrol.

NEW VINERGY PATENT WITH HARVARD

H Caudalie είχε το τεράστιο προνόμιο να συναντήσει τον Δρ. David Sinclair της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ στη Βοστώνη. Πραγματικός γκουρού της μακροζωίας, συμφώνησε να συνεργαστεί με την ομάδα της Caudalie για να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα νέο μόριο που αντιμετωπίζει τη γήρανση του δέρματος.Αυτή η νέα πατέντα Vinergy® μπορεί να βρεθεί στο Premier Cru Serum. Ένας ορός προσώπου με πλήρη αντιγηραντική δράση. Χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλοκο Vinergy, ο ορός αναζωογονεί την επιδερμίδα και την επαναφορτίζει με ενέργεια.

2019

Την ίδια χρονιά, η Caudalie κυκλοφόρησε, μια νέα σειρά σχεδιασμένη ειδικά για λιπαρούς τύπους δέρματος με τάση για ατέλειες.Η σειρά τιμήθηκε με το Marie Claire Prix ​​d'excellence de la Beauté το 2019.

 

Το 2019, η Caudalie κυκλοφόρησε μια νέα γενιά φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων ηλιοθεραπείας για την υποστήριξη της Coral Guardian, μιας εταιρείας που φυτεύει κοράλλια στην Ινδονησία.

 

Από το 2012 η ​​Caudalie είναι μέλος του δικτύου " 1% για τον Πλανήτη " και συνεπώς συνεισφέρει το 1% του παγκόσμιου τζίρου της σε οργανισμούς δεσμευμένους για την προστασία του περιβάλλοντος.Η Caudalie υποστηρίζει επίσης διάφορες οργανώσεις, όπως η WWF, Surfrider , Nordesta, Pur Projet, NFF, Coeur de Foret και έχει δεσμευτεί για φύτευση 8.000.000 δένδρων μέχρι το 2021.

 

Στις αρχές του 2013, η Caudalie άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ στη Βραζιλία. Το 2017, η Caudalie άνοιξε την ναυαρχίδα της μπουτίκ της Νέας Υόρκης «La Maison Caudalie» στην περιοχή Meatpacking District , NYC.

Τα προϊόντα της Caudalie πωλούνται σε περισσότερες από 27 χώρες παγκοσμίως:

  • · Στην Ευρώπη, στα φαρμακεία
  • · Στην Αμερική, στα Sephora, Blue Mercury και άλλα σημεία πώλησης
  • · Στην Ασία, στα Sephora καθώς και πολυκαταστήματα

Η Caudalie διαθέτει επίσης 8 Vinotherapie Spas καθώς και περισσότερα από 36 Boutique-SPA σε όλο τον κόσμο!!

Ακολουθήστε το pharmacystories.gr και το φαρμακείο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος και ανακαλύψτε τα προϊόντα της Caudalie!

 

Οι ιδρυτές της Caudalie..