• Με έκπτωση!
Lavish  Care-Breast me Up 200ml -PharmacyStories

Lavish Care-Breast me Up 200ml

Αναφορά:

24,90 €
17,43 € Έκπτωση 30%
με ΦΠΑ

Η αυξητική κρέμα στήθους της Lavish  Care - Breast me Up είναι η πρώτη ελληνική κρέμα αύξησης στήθους, με 93% φυσικά συστατικά, η οποία κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει το στήθος με ασφαλή τρόπο έως και 8% σε 56 ημέρες.

Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

  • Νέα Μειωμένα Έξοδα Αποστολής!!
1.9€ Έξοδα Αποστολής και 0.80€ Έξοδα Αντικαταβολής Νέα Μειωμένα Έξοδα Αποστολής!! 1.9€ Έξοδα Αποστολής και 0.80€ Έξοδα Αντικαταβολής
  • Άμεση Αποστολή! Παράδοση σε 1-3 Εργάσιμες Ημέρες. Άμεση Αποστολή! Παράδοση σε 1-3 Εργάσιμες Ημέρες.
  • Δωρεάν Έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 39€ Δωρεάν Έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 39€

Η αυξητική κρέμα στήθους Lavish Breast me Up είναι η πρώτη ελληνική κρέμα αύξησης στήθους, με 93% φυσικά συστατικά, η οποία κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει το στήθος με ασφαλή τρόπο έως και 8% σε 56 ημέρες.
Δερματολογικά ελεγμένο

200ml

Οδηγίες Χρήσης:

Πάρτε μια ποσότητα Lavish Breast me Up που αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός κέρματος και χρησιμοποιήστε την, για να κάνετε μασάζ στα σημεία που θέλετε να δράσει, κάνοντας κυκλικές κινήσεις, μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί τελείως (20”-30”).

Εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ).


Πληροφορίες :
Τα φυσικά δραστικά συστατικά της Lavish Breast me Up ενεργοποιούν τον πολλαπλασιασμό και την αποθήκευση νέων λιποκυττάρων ενώ ενεργοποιούν και την σύνθεση κολλαγόνου που αποκαθιστά τις ελαστικές ιδιότητες του δέρματος, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα σύσφιξης. Τα θαυματουργά αποτελέσματα της Lavish Breast me Up οφείλονται σε ένα μη ορμονικό συστατικό, το Volufiline. Το Volufiline αποτελεί μια δραστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και προκύπτει από το φυτικό εκχύλισμα σαρσαπογενίνης (sarsapogenin). Η σαρσαπογενίνη αλληλεπιδρά με τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό διαίρεσης και αναπαραγωγής τους. Ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμοστεί στο δέρμα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος όπου εφαρμόζεται, ενεργοποιώντας την παραγωγή λιποκυττάρων. Η αυξητική κρέμα στήθους Lavish Breast me Up αυξάνει, με απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο, τον όγκο του στήθους χάρη στη μοναδική δράση συμπληρωματικής δημιουργίας λιποκυττάρων: το σώμα παράγει περισσότερα λιποκύτταρα και τα αποθηκεύει στην περιοχή όπου εφαρμόζεται η κρέμα.

Συχνές Ερωτήσεις -Απαντήσεις :
Πόσο καιρό χρειάζονται οι κρέμες για να δράσουν?
Τα αποτελέσματα ποικίλουν. Εάν χρησιμοποιηθεί με συνέπεια, καλή διατροφή και γυμναστική θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα σε διάρκεια ενός μήνα.
Οι κρέμες Lavish Body Care είναι ασφαλής;
ΝΑΙ. Τα προϊόντα μας είναι δερματολογικά ελεγμένα και αποτελούνται από 93% φυσικά συστατικά.
Πόσο καιρό διαρκεί μια κρέμα Lavish Body Care;
Χρησιμοποιώντας τη προτεινόμενη ποσότητα κρέμας, υπολογίσαμε ότι το βάζο 200 ml διαρκεί περίπου 56 ημέρες.
Αφού σταματήσει η θεραπεία των κρεμών τα αποτελέσματα εξαφανίζονται;
Το προϊόν δεν διαφέρει από τη φυσική αύξηση βάρους. Από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιούνται εμφυτεύματα δεν είναι μόνιμο.

Επιστήμη πίσω από τα προϊόντα Glute Me Up , Breast Me Up:

Οι πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές αυξητικές κρέμες στις μέρες μας είναι αποδεδειγμένα αυτές που περιέχουν το έκδοχο Volufiline.

Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν, οι αγαπημένες και πιο ακίνδυνες κρέμες αύξησης του όγκου των σημείων του στήθους και των γλουτών είναι οι αυξητικές κρέμες Lavish Body Care - Glute me UpLavish Body Care - Breast me Up!

Πιστοποιμένες από τον ΕΟΦ


Οι αυξητικές κρέμες Lavish Body Care - Glute me Up &  Lavish Body Care - Breast me Up παράγονται σε αδειοδοτημένο εργαστήριο από τον ΕΟΦ και περιέχουν την μέγιστη επιτρεπτή από τον ΕΟΦ περιεκτικότητα σε Volufiline - 5%!  Έτσι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τα προϊόντα Lavish Body Care - Glute me UpLavish Body Care - Breast me Up μπορείτε να δείτε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις περιοχές που θα εφαρμόσετε την θεραπεία. 

Δερματολογικά ελεγμένες

Οι φυσικές αυξητικές κρέμες Lavish Body Care - Glute me Up &  Lavish Body Care - Breast me Up - με 93% φυσικά συστατικά - αποτελούνται ένα μείγμα που ενεργοποιεί τους ιστούς, που ενισχύουν το στήθος και την υφή του δέρματος της γυναίκας.  Είναι απόλυτα ασφαλείς καθως είναι και δερματολογικά ελεγμένες.
Η μοναδική σύσταση της κρέμας απορροφάται πολύ γρήγορα από το στήθοςκαι τους γλουτούς και διεισδύει σε βάθος, επιτρέποντας την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος απευθείας στους ιστούς που στοχεύετε. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατά πιο σφριγηλό και αυξημένο στην ευρύτερη περιοχή του στήθους ή των γλουτών. Αυτή η φόρμουλα αύξησης στήθους ή γλουτών βασίζεται σε επίπεδα θρέψης του ιστού του μαστού που εντοπίζονται στο σώμα.
Λειτουργία: Ενισχύει τον όγκο των ιστών του σώματος με ένα καλλυντικό αυξητικό εφέ.
Κύριο συστατικό: Sarsasapogenin -
Σαρσασαπογενίνη.
Εκχύλισμα από τις ρίζες των ασιατικών φυτών asphodeloïdes Anemarrhena, σε ένα έλαιο-διαλυτό έκδοχο.    
Χωρίς συντηρητικά
Σημαντικό σημείο ενδιαφέροντος:
Η σαρσασαπωγενίνη είναι μια φυτοστερόλη χωρίς ορμονική δραστηριότητα.
Ιδιότητες: Τα προϊόντα Lavish Body Care Glute me Up & Lavish Body Care Breast me Up με το Volufiline™ διεγείρουν τη διαφοροποίηση των λιποκυττάρων και τον πολλαπλασιασμό τους, και προωθούν την αποθήκευση των λιπιδίων οδηγώντας σε αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων στο λιπώδη ιστό.
Με χαρά λοιπόν σας επισημαίνουμε ότι τα προϊόντα Lavish Body Care - Glute me Up &  Lavish Body Care - Breast me Up έχουν την μέγιστη επιτρεπόμενη περιεκτικότητα σε Volufiline 5%.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με αυτά τα προϊόντα μπορείτε να δείτε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις περιοχές που θα εφαρμόσετε την θεραπεία.

 Αν επιθυμείτε λοιπόν, να ενισχύσετε τον όγκο του στήθους & των γλουτών σας προσθέτοντας κάποιο προϊόν τοπικής εφαρμογής, αλλά δεν θέλετε πρόσθετες ορμόνες στο σώμα σας, υπάρχει ένα τέλειο, μη-ορμονικό συστατικό που αυξάνει αποτελεσματικά το μέγεθος του στήθους, τα προϊόντα Lavish Body Care - Glute me Up Lavish Body Care - Breast me Up.

Η αυξητικές κρέμες στήθους &  γλουτών Lavish Body Care - Glute me UpLavish Body Care - Breast me Up είναι οι πρώτες ελληνικές κρέμες αύξησης στήθους, με 93% φυσικά συστατικά, η οποία κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνουν το στήθος & τον γλουτό, με ασφαλή τρόπο, έως και 8% σε 56 ημέρες.

Πως το Volufiline συμβάλλει στην αύξηση μεγέθους του στήθους και των γλουτών

Το Volufiline είναι ένα δραστικό συστατικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον συνδυασμό ενός φυτικού εκχυλίσματος που λέγεται σαρσαπογενίνη και προέρχεται από τις ρίζες του φυτού Anemarrhenae asphodeloides (ή Zhi Mu) και του υδρογονωμένο πολυισοβουτενίου.
Το σημαντικότερο στοιχείο που κάνει την ουσία αυτή υπέροχη είναι ότι δεν έχει ορμονική δράση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανές παρενέργειες που έχουν τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη.
Η σαρσαπογενίνη επιδρά στα λιποκύτταρα και προκαλεί την διαίρεση και ανάπτυξή τους. Το υδρογονωμένο πολυισοβουτένιο αυξάνει την ποσότητα λίπους που αποθηκεύεται.
Τα δύο αυτά συστατικά λειτουργούν μαζί απολύτως αρμονικά αυξάνοντας την ποσότητα λιπώδους ιστού στην περιοχή, όπου εφαρμόζεται το Volufiline.  Όταν εφαρμοστεί στο δέρμα, το Volufiline αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης αυτής περιοχής του σώματος, ενεργοποιώντας την παραγωγή λιποκυττάρων στην περιοχή όπου εφαρμόζεται. Αυτό δεν έχει ως αποτέλεσμα απλώς μια προσωρινή διόγκωση, αλλά την διαρκή παραγωγή περισσότερης ποσότητας λιπώδους ιστού.
Το VolufilineTM είναι ένα συστατικό καλλυντικών προϊόντων που έχει αποδειχθεί βάσει κλινικής δοκιμής ότι συμβάλλει στην αύξηση του μεγέθους των λιποκυττάρων, όταν χρησιμοποιείται για αρκετό χρονικό διάστημα. Στο πλαίσιο της εν λόγω δοκιμής, παρακολουθήθηκε η πρόοδος που σημείωσαν 30 γυναίκες, οι οποίες χρησιμοποίησαν το προϊόν για 58 ημέρες (διάστημα ελάχιστα μικρότερο των δύο μηνών) και εμφάνισαν αισθητή διαφορά στην ποσότητα και το μέγεθος των λιποκυττάρων τους στην περιοχή που εφάρμοσαν το προϊόν.

 

Η αυξητικές κρέμες στήθους &  γλουτών Lavish Body Care - Glute me Up &  Lavish Body Care - Breast me Up ενεργοποιούν την σύνθεση κολλαγόνου και αποκαθιστούν τις ελαστικές ιδιότητες του δέρματος, επιτυγχάνοντας εμμέσως και αποτέλεσμα σύσφιξης. Γυναίκες που έχουν ήδη λίπος γύρω από το στήθος τους θα δουν αποτελέσματα πιο σύντομα, καθώς υπάρχουν εξαρχής περισσότερα λιποκύτταρα, επάνω στα οποία επιδρούν οι ουσίες. Νέες, υγιείς γυναίκες θα δουν επίσης αποτελέσματα συντομότερα, επειδή τα κύτταρά τους πολλαπλασιάζονται με γρηγορότερους ρυθμούς.

Τα προϊόντα Lavish Body Care δεν περιλαμβάνουν κανένα από τα παρακάτω συστατικά:

NO Mineral oil

NO Petroleum distillates

NO Parabens

NO Ethanolamines

NO PEGs

NO SLES

NO ALES

NO Animal by-products

NO Mineral Acids

 

Τρόπος χρήσης:
Πάρτε μια ποσότητα από τα προϊόντα Lavish Body Care - Glute me Up &  Lavish Body Care - Breast me Up, που αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός κέρματος και χρησιμοποιήστε την, για να κάνετε μασάζ στα σημεία που θέλετε να δράσει, κάνοντας κυκλικές κινήσεις, μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί τελείως (20”-30”).
Εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ).
Ενδεδειγμένος τρόπος χρήσης για το στήθος

 

 

Ενδεδειγμένος τρόπος χρήσης για τους γλουτούς


2 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: